Advies bij energiebesparing

Een onderdeel van het servicepakket van Serviceregelen.nl is het geven van advies bij diverse technische vraagstukken en projecten. Een van de belangrijke vakgebieden van Serviceregelen.nl is energiebesparing en klimaatbeheersing.

Energiebesparing

Energiebesparing - Serviceregelen.nl Elektra

Voor bedrijven en particulieren
Het verlagen van de energiekosten is niet alleen aangenaam voor het financiële resultaat van uw bedrijf of huishouden, het is ook noodzaak vanuit milieuoverwegingen en vanuit de door de overheid opgelegde maatregelen. Nederland heeft voor 2020 als doelstelling op het gehele primaire energiegebruik een besparing van 16%. Dit is niet alleen een wens of ambitie, maar een harde noodzaak. Het energiegebruik in Nederland is nog steeds voor het grote deel gebaseerd op het gebruik van fossiele brandstoffen die CO2-uitstoot vergroten. De focus is dan ook sterk gericht op de energiebesparing door bedrijven en particulieren en op het duurzaam opwekken van de energie.

Wilt u een steentje bijdragen aan het ontlasten van het milieu en tevens uw kosten verlagen? Neem dan contact op met Serviceregelen.nl voor een advies en mogelijkheden om meer energie te besparen en het milieu te ontlasten.

Energiescan

Serviceregelen.nl begeleidt u bij het maken van een stappenplan om energie te besparen.
In eerste instantie inventariseren wij ter plaatse uw behoeftes en mogelijkheden. Persoonlijk advies staat bij Serviceregelen.nl hoog in het vaandel. Is uw dak, gevel, vloer, ramen goed geïsoleerd? Of zijn er verbeteringen mogelijk? Bieden zonnepanelen of een warmtepomp een voor u geschikte oplossing? In ons advies nemen wij alle voor u interessante maatregelen mee en uiteraard een calculatie van de kosten. Wij bespreken met u de te nemen besparende maatregelen en begeleiden wij u bij het uitvoeren. Wij verzorgen voor u het gehele traject, van meedenken bij het zoeken naar oplossingen, tot aanvragen van offertes en begeleiden van de uitvoerende werkzaamheden.

Interesse?
Voor particulieren en het MKB doen wij een energiescan bij u thuis of op kantoor, voor slechts € 50 ex btw. Meer weten? Bel 06-51996899.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing - Serviceregelen.nl Elektra

Voor bedrijven en particulieren
Serviceregelen.nl adviseert u bij het aanschaffen en plaatsen van verwarmingsinstallaties, airconditioning maar ook bij een klimaatbeheersing systeem bij u thuis. Want een gecontroleerd klimaatbeheersingssysteem, vroeger een luxe dat lang niet voor iedereen bereikbaar was, is vandaag de dag een algemeen goed geworden. Tegenwoordig kunnen we ons een kantoor, hotel of winkel zonder klimaatbeheersing amper voorstellen.

Serviceregelen.nl helpt u bij het vinden van de juiste installaties met een capaciteit die precies goed is voor uw doelstellingen en past binnen uw budget. Tevens begeleiden wij u bij de keuze van een erkende installateur die de gekozen systeem bij u komt installeren en bij het maken van onderhoudsafspraken.

Niet langer leverancier Elektron Berlin - Serviceregelen.nl Elektra

Niet langer leverancier Elektron Berlin

Vanaf heden zijn wij gestopt als leverancier van Elektron Berlin. Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om te bedanken voor de klandizie de afgelopen tijd. Bij vragen over Elektron Berlin kunt u... lees verder »

Uitrusting werkbussen geleverd - Serviceregelen.nl Elektra

Uitrusting werkbussen geleverd

Voor betonboorbedrijf Stelling Vroomshoop BV hebben we een nieuw materiaal mogen leveren voor de uitrusting van hun werkbussen. We hebben onder andere krachtstroomhaspels, spatwaterdichte haspels en v... lees verder »