Projectbegeleiding

Projectbegeleiding - Serviceregelen.nl Elektra

Voor bedrijven en particulieren
Serviceregelen.nl begeleidt diverse projecten vanaf de eerste idee├źn en plannen tot uiteindelijke realisatie. U als opdrachtgever staat altijd centraal in het gehele proces en alle inspanningen worden ingezet conform uw wensen. Wanneer u Serviceregelen.nl heeft ingeschakeld, krijgt u een totaalpakket aan service aangeboden en nemen wij u alle zorgen uit de handen. Wij onderhandelen met (deel)leveranciers over uitgebrachte offertes, wij regelen dat alle werkzaamheden conform uw verwachtingen en binnen het gestelde budget en tijdslimiet worden gerealiseerd. Wij bewaken voor u de planning, kosten, informatiestroom en de organisatie en uitvoering van uw project. Ook de nazorg en de kwaliteitscontrole verzorgen wij voor u tot in de puntjes.

Mogelijkheid tot deeltijd inhuren

Wanneer er tijdens het uitvoeren van uw project een situatie ontstaat waardoor er onvoldoende arbeidskrachten beschikbaar zijn (bijvoorbeeld door grote drukte, tijdsdruk of ziekte), dan kunt u voor het inhuren van extra mensen altijd een beroep doen op Serviceregelen.nl.

Onze mensen kunnen ingehuurd worden voor een korte of langere periode en op basis van een aantal uren per dag of per week. Zo kunt u altijd precies zoveel arbeidsuren inhuren wat u nodig heeft en komt u nooit vast te zitten met langlopende overeenkomsten. Neem voor meer informatie en offerte contact op met Serviceregelen.nl.

Niet langer leverancier Elektron Berlin - Serviceregelen.nl Elektra

Niet langer leverancier Elektron Berlin

Vanaf heden zijn wij gestopt als leverancier van Elektron Berlin. Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om te bedanken voor de klandizie de afgelopen tijd. Bij vragen over Elektron Berlin kunt u... lees verder »

Uitrusting werkbussen geleverd - Serviceregelen.nl Elektra

Uitrusting werkbussen geleverd

Voor betonboorbedrijf Stelling Vroomshoop BV hebben we een nieuw materiaal mogen leveren voor de uitrusting van hun werkbussen. We hebben onder andere krachtstroomhaspels, spatwaterdichte haspels en v... lees verder »